1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Royal Moments

Prinses Margarita De Bourbon De Parme

Op 7 december 2019 was de eerste Dutch Real Estate Gala in Grand Hotel Huis te Duin. Dit werd georganiseerd door ons vriend Flip Kerkhoven. Er waren vele bekenden waar onder H.K.H. Prinses Margarita de Bourbon de Parme. Ik heb de eer gehad om deze charmante en spontane dame verschilde malen te mogen ontmoeten. Ze is altijd even aardig en erg attent. Hier een prachtige foto die ik heb ontvangen van Roy Beusker welke ik graag met jullie wil delen.

margarita


Prinses Margarita De Bourbon De Parme

Wij waren 28 januari 2018 te gast op Jumping Amsterdam in de RAI. Het is altijd een feest om daar te zijn. Ook kwam de charmante en lieve Prinses Margarita De Bourbon De Parme naar ons toe. Zij is altijd zo hartelijk en vraagt altijd hoe het met Jan en mij gaat. Dus het was weer zo’n dag met een gouden randje. Hartelijk dank allemaal.

margarita


Prinses Margarita de Bourbon de Parme

Zondag 29 januari...Wat super leuk dat H.K.H. Prinses Margarita de Bourbon de Parme, even tijd naam om gedag te zeggen aan ons. Wat een geweldige lieve vrouw is zij. Met mijn partner Jan Tober Jochems en Flip Kerkhoven.


Prinses Margarita de Bourbon de Parme

Zondag 31 januari 2016, waren wij uitgenodigd voor Jumping Amsterdam. Wat een leuke verrassing om de dochter van Prinses Irene, "Prinses Margarita de Bourbon de Parme" te ontmoeten. Wij hebben de princes leren kennen als een hele spontane sympathieke vrouw.


Hans van Eenennaam


Wat leuk om na al die jaren onze goede vriend Hans van Eenennaam weer te ontmoeten. Onze eerste kennismaking was in 1978, toen ik mijn 15 jarige artiestenjubileum vierde in hotel De Keizerskroon te Apeldoorn. Hans is van 1998 tot 2008  hofmaarschalk geweest voor koningin Beatrix. De eerste foto is genomen tijdens een vakantie op Aruba. De tweede foto tijdens de Nationale Haringparty op kasteel Haarzuilen, 2015.

foto: Roland Smulders


grootm

Aan de vooravond van de eerste Koningsdag nodigden De Telegraaf en Hotel De L 'Europe gasten uit om het glas te heffen op onze koning en koningin. Onder het gezelschap was ook De Grootmeesteres van de Koning, Mevrouw Martine van Loon-Labouchère. Altijd gezellig om haar weer te spreken.

Foto Johannes Dalhuijsen

Lees meer »
Pagina 1 van 5

Quick Links

sex video