1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Samen met Maywood

Robert Goliembiewski stuurde me deze prachtige opnames uit de jaren 80/90 waarvoor hartelijk dank. 

Ronnie Tober vertolkt samen met Maywood het nummer "Dear World".


Dutch Swing College Band met Ronnie Tober

Deze prachtige oude opnames ontving ik van Bart Peeters waarvoor hartelijk dank. Heel mooi om terug te zien.


Dit filmpje kwam ik deze week tegen op youtube. Het was geweldig om in Ahoy te hebben mogen optreden met Frans, Anneke en Marianne.


Bevrijdingsfeest aan de Amstel

Op 5 mei 2015 tijdens het bevrijdingsfeest aan de Amstel in Amsterdam mocht Ronnie zingen voor onder andere het koningspaar en prinses Beatrix. Tijdens deze bijzondere gelegenheid schudde Ronnie de hand van koningin Maxima.


Kerststemming

Kom alvast in de stemming voor de feestdagen met Frans Bauer, Peter Beense, Ronnie Tober en anderen, Kerstmis is een feest voor iedereen.


50 jaar AVRO | Archief opname

Oude opname van Mieke Telkamp, Nora Krans, Karel van de Velde en Ronnie Tober met het Metropole Orkest. Prachtige nummers verwerkt in een medley tgv 50 jaar AVRO in het programma Muzikaal Onthaal van Herman Emmink, voorzien van wat sfeerfoto's uit het persoonlijke archief van Ronnie Tober.


Geluk - Ronnie Tober & Belinda Kinnaer

Hieronder zie je de clip van het prachtige duet met Belinda Kinnaer, "Geluk".Deze single is uitgebracht op 16 mei 2014 en te downloaden via iTunes, TargetMusic en diverse andere platforms.Ronnie Tober en Belinda Kinnaer kennen elkaar al zo’n 18 jaar en in deze jaren is een bijzondere vriendschap ontstaan. Belinda is zangeres van een van de meest geboekte bands van Nederland, "Commercial Break" en werkt sinds kort aan een solo carriere. Ronnie en Belinda namen eerder al het duet “Het zijn van die kleine dingen” op.

Aan het begin van de lente van dit jaar ontstond tijdens een gezellig samenzijn het idee voor een nieuw duet. Tekstschrijfster/ componist Diane Theunissen kwam met het idee om een cover te maken van de single van Rosy & Andres, “My Love”. De nieuwe versie van dit prachtige nummer gaat over vriendschap en er altijd voor elkaar zijn.
Pagina 1 van 3

Quick Links

sex video