1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Royal Moments

Bevrijdingsfeest aan de Amstel

Op 5 mei 2015 tijdens het bevrijdingsfeest aan de Amstel in Amsterdam mocht Ronnie zingen voor onder andere het koningspaar en prinses Beatrix. Tijdens deze bijzondere gelegenheid schudde Ronnie de hand van koningin Maxima.

Mevrouw Martine van Loon-Labouchère

grootm

Aan de vooravond van de eerste Koningsdag nodigden De Telegraaf en Hotel De L 'Europe gasten uit om het glas te heffen op onze koning en koningin. Onder het gezelschap was ook De Grootmeesteres van de Koning, Mevrouw Martine van Loon-Labouchère. Altijd gezellig om haar weer te spreken.

Foto Johannes Dalhuijsen

Lees meer »


Prins Dimitri

Op maandag 3 juni was ik in New York te gast bij Prins Dimitri van voormalig Joegoslavië. De Prins is directeur van de Prince Dimitri Company. Een warme gezellige man, die alle tijd heeft genomen voor ons.

Al jaren hoorde ik van de familie Tober, die in Manhattan woont, over hun vriendschap met Prins Dimitri van voormalig Joegoslavië. Bij Sotheby’s is hij geen onbekende. Jarenlang was hij vice president van dit veilinghuis.

Lees meer »


Ontmoeting met Hofdame van Hare Majesteit de Koningin


Ontmoeting met Hofdame van Hare Majesteit de Koningin
Op 21 november 2008 waren Ronnie en Jan gast van couturier Sheguang Hu tijdens zijn modeshow in de Eusebius te Arnhem. Ronnie's tafeldame was tot zijn verbazing de Hofdame van Koningin Beatrix: mevrouw Miente Boellaard-Stheeman. Ronnie kon het goed met haar vinden en hebben de hele avond hele gesprekken met elkaar gehad over mode, reizen over de wereld, muziek en natuurlijk ook over Ronnie's 45 jarig artiestenjubileum, de nieuwe c.d. "Ronnie Tober NU" en de Ronnie Tober Foundation. Mevrouw Boellaard-Stheeman bood meteen aan, dat wanneer Ronnie voor de Foundation hulp nodig had, hij haar altijd kon vragen. Foto: Jaro van Meerten

Prinselijke ontmoeting, tijdens Princess goes Beijing Olympische lunch


Prinselijke ontmoeting, tijdens Princess goes Beijing Olympische lunch
De firma Princess organiseerde een Olympische lunch, met het oog op de Olympische Spelen in Beijing. De Olympisch lunch was in het geweldige restaurant Molen De Dikkert te Amstelveen, waar Ronnie en Jan een prinselijke ontmoeting hadden met Prins Pieter Christiaan. Van links naar rechts: Ronnie, Prins Pieter Christiaan, Karin van Kempen van de firma Princess en Jan Tober. Met dank aan Roland Smulders voor foto.

Hoe het allemaal kan lopen


Hoe het allemaal kan lopen
In 1990 mocht Ronnie optreden voor de Leidse Studenten Vereniging Minerva. Twee Koninklijke leden (Prins Willem Alexander en Prins Constantijn) waren bij dit optreden aanwezig. Op 13 maart 2008 heeft Ronnie het herinneringsboek van deze avond aan de echtgenote van Prins Constantijn: Prinses Laurentien getoond, waarin ook pentekeningen van haar man in stonden. Foto: Edwin SmuldersPagina 1 van 4

Download mijn nieuwe single

vaarweladios

Mijn nieuwe single heet "Vaarwel, Adios..." en is natuurlijk te downloaden:

Download de single

Quick Links