1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Kerststemming

Kom alvast in de stemming voor de feestdagen met Frans Bauer, Peter Beense, Ronnie Tober en anderen, Kerstmis is een feest voor iedereen.


50 jaar AVRO | Archief opname

Oude opname van Mieke Telkamp, Nora Krans, Karel van de Velde en Ronnie Tober met het Metropole Orkest. Prachtige nummers verwerkt in een medley tgv 50 jaar AVRO in het programma Muzikaal Onthaal van Herman Emmink, voorzien van wat sfeerfoto's uit het persoonlijke archief van Ronnie Tober.


Geluk - Ronnie Tober & Belinda Kinnaer

Hieronder zie je de clip van het prachtige duet met Belinda Kinnaer, "Geluk".Deze single is uitgebracht op 16 mei 2014 en te downloaden via iTunes, TargetMusic en diverse andere platforms.Ronnie Tober en Belinda Kinnaer kennen elkaar al zo’n 18 jaar en in deze jaren is een bijzondere vriendschap ontstaan. Belinda is zangeres van een van de meest geboekte bands van Nederland, "Commercial Break" en werkt sinds kort aan een solo carriere. Ronnie en Belinda namen eerder al het duet “Het zijn van die kleine dingen” op.

Aan het begin van de lente van dit jaar ontstond tijdens een gezellig samenzijn het idee voor een nieuw duet. Tekstschrijfster/ componist Diane Theunissen kwam met het idee om een cover te maken van de single van Rosy & Andres, “My Love”. De nieuwe versie van dit prachtige nummer gaat over vriendschap en er altijd voor elkaar zijn.


Videoclip Kom in mijn armen Vannacht

De videoclip van mijn nieuwe single is vanaf heden te zien op Youtube. De clip is opgenomen op 24 oktober j.l. in het prachtige Laag-Keppel.


Videoclip Het zijn van die kleine dingen

Ook van de tweede track van de hitsingle van Ronnie Tober, "Er is niemand zoals jij" is een videoclip gemaakt. Prachtige beelden van Ronnie en Belinda, deels opgenomen in het Open Lucht Museum te Arnhem.


Er is niemand zoals jij - VIDEOCLIP

Hij is er! De videoclip van de nieuwe single van Ronnie Tober, "Er is niemand zoals jij". Op 25 januari 2012 was Ronnie Tober te gast bij Ali B in het programma Ali B op volle toeren. Ronnie maakte in het programma een eigen versie van het nummer "Geen Een" van de rapper Priester. De tekst en muziek zijn geschreven door Diane Theunissen. De clip is opgenomen in restaurant Bonaparte te Ermelo.

De single is vanaf 8 februari te downloaden via de officiële kanalen. 


Uitzending 25 januari 2012 Ali B Op Volle Toeren
Pagina 1 van 2

Download mijn nieuwe single

vaarweladios

Mijn nieuwe single heet "Vaarwel, Adios..." en is natuurlijk te downloaden:

Download de single

Quick Links